If today was your last day, and tomorrow was to late, could you say good bye to yesterday…

untitled..

disebabkan emosi agak tidak menentu, aku pegi la berjalan-jalan melawat belog org…biasenye klau boring ke, susah hati ke, ade problem ke, tension ke dan sebagainye.., surf internet la remedy-nye…bile surf eternet biasenye aku donlod citer korea/jepun/taiwan dsb, x pn nengok anime(naruto/OP), or pegi surf mane2 bace artikel biasenye kt iluvislam / azzariyat… tp sbb ari nie tader citer yg dirasekan menarik utk ditengok jd aku pn pegi la melawat belog-belog org lain..dr satu belog ke satu belog…bile da byk belog aku melawat teringat la kat belog sendiri yg mmg dah lame x diupdate walaupun bleh dikatekan tiap2 ari aku online(sbb asik duk nengok citer)…huhu..jd aku pn merajinkan diri dtg mengupdate…tp dikala emosi yg agak tidak stabil jd fikiran agak kekurangan idea yg bernas utk dikongsikan..idea yg kurang bernas mmg agak byk..tp terase segan dengan diri sendiri untuk men-spill-kan segala idea yg tidak bernas sbb semua persoalan sudah terjawab dalam artikel beautiful prayer yg dipostkan sebelum ini…tp unsur negatif yg terdapat dalam diri nie menyukarkan proses utk mencerna jawapan positif yg diberikan/sedia diketahui..maka berlakulah pergolakan antara unsur negatif dengan unsur positif dan logik akal lalu mengakibatkan berlakunya emosi yg tidak menentu/tidak stabil a.k.a bad mood…dan terhasillah karutan ini..huhu


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Advertisements

6 responses

  1. Asma, lawatlaa blog ila..hehe…
    *promote blog* 😀
    wmhwts.blogspot.com

    Mac 22, 2010 at 4:06 am

    • ila, dh lawat dh blog ila..
      comey n colourful la….
      segan plak rase sbb belog nie x byk kaler..hehe

      Mac 23, 2010 at 1:29 am

  2. haha…baru lps bace post nie…
    adus! pnim jgoklaa nk dibace n dipaham…
    but well done!
    coz itu daye pnulisan yg mnarik…
    (tbe2 jd pengkritik laa plak)
    tp seyes, sonok bace…

    Mac 22, 2010 at 4:25 am

    • hehe..terharu plak..ade jgak org sronok bace post nie..
      nie yg t’motivasi nk rjin anta post lg nie..
      arigatou., sbb sudi bace blog yg x seberape nie…

      Mac 23, 2010 at 2:05 am

  3. Asma, satu lg…
    bese dolod cite kat wbsite pe?
    hehe…ila ni pun giler korea gakni…
    bleh cucu nak menuntut ngn nenek?
    =D

    Mac 22, 2010 at 4:26 am

    • hehe..bleh je..tp besenye org donlod utk stream(tgk trus) online je…
      klau utk stream on9 je besenye pegi kt wbsite dramacrazy.net n mysoju.com..
      klau nk donlod utk save bleh try kt silentregrets.com…

      Mac 23, 2010 at 3:48 am

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s